Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 01. 2021. 22:47 >> 22:50

VELIKA POBJEDA

Inter nadigrao Staru damu

Inter je u 18. kolu Serije A na svom terenu u Derbiju Italije dočekao Juventus i upisao je laganu pobjedu rezultatom 2:0.

Antonio Konte je potpuno nadmudrio Andreu Pirla u ovom meču. Juventus je izgledao bezidejno i "Nerazuri" su zasluženo došli do tri boda.

Staru damu je 'načeo' njihov bivši igrač Arturo Vidal. Iskoristio je čileanski veznjak fenomenalnu loptu Barele i zabio je za 1:0.

Mogla je prednost domaćeg tima nakon prvog dijela biti još i veća. Lukaku je dva puta gađao, Šćešnji je odbranio, a Lautaro Martinez je nakon jedne odbijene lopte promašio zicer.

Na odmor se otišlo rezultatom 1:0, a Juventus ni u nastavku nije pokazivao lice šampiona.

Inter je u 52. minuti stigao do drugog gola. Barela je sjajno zabio i pogodio za 2:0.

Nije Juve mogao ništa u fazi napada. Konte je potpuno zatvorio ofanzivni dio ekipe iz Torina i tek u 87. minuti Juventus ima dobru šansu, ali je Handanović fenomenalno odbranio udarac Kijeze.

Ostalo je do kraja 2:0 za Inter koji je sada sedam bodova ispred Juventusa i izjednačio se sa Milanom na vrhu tabele.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније