Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 01. 2021. 15:44 >> 15:44

EGIPATSKI FUDBALER

Salah želi da ostane u Liverpulu

Fudbaler Liverpula Mohamed Salah rekao je danas da bi želio da ostane u tom klubu, poslije spekulacija da bi mogao da napusti Enfild, ali da je odluka na upravi engleskog šampiona.

Salahov ugovor sa Liverpulom ističe 2023. godine, a on je rekao da bi želio da ostane što duže, kako bi nastavio da obara rekorde sa "crvenima".

On je, međutim, krajem prošle godine izrazio razočaranje što nije bio izabran za kapitena u utakmici protiv Mitjilanda u Ligi šampiona, a spekulacije o odlasku pojačane su nakon što je pohvalno govorio o Barseloni i Real Madridu.

Kako je danas prenio Skaj, Salah je na pitanje norveške televizije TV2 o budućnosti u klubu odgovorio: "Ne znam. Ako mene pitate, ja bih želio da ostanem ovde što duže, ali to je u rukama kluba".

"Uvijek ću davati 100 odsto, do posljednjeg minuta u ovom klubu, želim da osvojim što više trofeja. Želim da pružim 100 odsto ljudima koji me vole", dodao je egipatski napadač.

Trener Liverpula Jirgen Klop nedavno je rekao da nikada ne priča o ugovorima sa igračima, ali da klub ne može nikoga da prisili da ostane i istakao je da je Salah u dobrom raspoloženju i dobroj formi.

Poslije niza od četiri gola u četiri utakmice u Premijer ligi, Salah u nedjelju nije mogao da zatrese mrežu protiv Mančester junajteda (0:0).

Poslije 18 utakmica u Premijer ligi Liverpul je četvrti na tabeli sa tri boda zaostatka za vodećim Mančester junajtedom.

Do kraja mjeseca Liverpul će igrati protiv Barnlija u prvenstvu, protiv Junajteda u FA kupu, a zatim i protiv Totenhema i Vest Hema u ligi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније