Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

19. 01. 2021. 22:50 >> 22:48

BUNDESLIGA

Bajer bolji od Dortmunda, pobjede Volfsburga i Hofenhajma

Fudbaleri Bajer Leverkuzena pobijedili su večeras na domaćem terenu ekipu Borusije Dortmund sa 2:1, u utakmici 17. kola Bundeslige.

Domaća ekipa je povela golom Muse Dijabija u 14. minutu, izjednačenje Borusiji donio je Julijan Brandt u 67. minutu, a konačan rezultat postavio je Florijan Virc golom u 80. minutu meča.

Leverkuzen se nalazi na drugom mjestu tabele Bundeslige sa 32 boda, četiri manje od prvoplaisranog Bajerna, dok ekipa Dortmunda četvrta sa 29 bodova.

Fudbaleri Volfsburga pobijedili su ekipu Majnca na gostovanju sa 2:0. Golove za pobjedu gostiju postigli su Bartoš Bjalek u 65. i Vout Veghorst u 79. minutu meča.

Volfsburg zauzima peto mjesto na tabeli nemačog prvenstva sa 29 bodova, a Majnc se nalazi na 17. mjestu sa samo sedam bodova.

Hofenhajm je savladao ekipu Herte u Berlinu sa 3:0.

Poljak Kšištof Pjontek je u 12. minutu meča promašio penal za domaću ekipu, da bi do kraja prvog poluvremena gosti poveli golom Sebastijana Rudija u 33. minutu. U drugom poluvremenu, pobjedu Hofenhajma potvrdio je Andrej Kramarić golovima u 68. i 88. minutu.

Na tabeli Bundeslige Hofenhajm je na 11. mjestu sa 19 bodova, dok ekipa Herte na 14. mjestu ima dva boda manje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније