Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

19. 01. 2021. 23:28   >>  23:27

"PLAVCI" U VELIKOJ KRIZI

Lester nadigrao Čelsi, preuzeo prvo mjesto

Fudbaleri Lestera pobijedili su večeras na svom terenu ekipu Čelsija sa 2:0, u derbi meču 18. kola Premijer lige.

Lester je zabilježio 12. pobjedu u šampionatu i trenutno je prvi na tabeli sa 38 bodova, ima bod više i utakmicu više od drugoplasiranog Mančester junajteda, a tri boda više i dvije utakmice više od Mančester sitija koji je na trećem mjestu.

Čelsi je ostao na osmoj poziciji sa 29 bodova.

Domaći tim je oba pogotka na večerašnjem meču postigao u prvom poluvremenu. Vilfred Ndidi je doveo Lester u vođstvo već u šestom minutu, a potom je mrežu gostiju u 41. minutu pogodio i Džejms Madison.

Fudbaleri Lestera u narednom kolu gostuju Evertonu, dok Čelsi dočekuje Vulverhempton.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније