Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

22. 01. 2021. 18:15   >>  18:16

NAPADAČ VAN TERENA

Vardi pauzira nekoliko nedjelja zbog operacije

Fudbaler Lestera Džejmi Vardi odsustvovaće sa terena nekoliko nedjelja zbog operacije hernije, saošteno je danas.

Vardi je ove sezone postigao 11 golova u Premijer ligi i zadržao ekipu u borbi za titulu. Lester je treći na tabeli sa 38 bodova, dva manje od prvoplasiranog Mančester junajteda. Takođe, 38 bodova ima i drugoplasirani Mančester siti, ali i utakmicu manje od dva rivala.

"Održavali smo to u posljednjih nekoliko mjeseci. On ne može da izdrži mnogo duže, imaće mnogo vremena da u sezoni da doprinese", rekao je trener Lestera Brendan Rodžers, prenio je BBC.

Rodžers može da računa samo na dva napadača, Ajosea Peresa i Kelečija Iheanača, koji su ove sezone u Premijer ligi postigli jedan gol.

Međutim, ofanzivni vezni igrači Harvi Barns i Džejms Medison igraju dobro i postigli su 23 gola u svim takmičenjima.

Upitan kako će Lester bez Vardija, Rodžers je rekao: "I prije smo igrali bez Džejmija, postizali golove i pobjeđivali".

"On je doprinio ekipi u prethodnih nekoliko nedjelja čak i kada nije bio strijelac. Kada nemate na raspolaganju jednog od najboljih napadača lige, to je uvijek razočaravajuće. Nije pretjerano zabrinjavajuće, to je naša najbolja šansa da ga vratimo", dodao je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније