Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

22. 01. 2021. 22:35   >>  22:35

SVJESTAN PRITISKA

Lampard se ne obazire na spekulacije o budućnosti u Čelsiju

Trener fudbalera Čelsija Frenk Lampard rekao je danas da ne sluša spekulacije o njegovoj budućnosti u klubu, ali da je svjestan pritiska koji nosi taj posao.

Čelsi je pobijedio u tri u posljednjih 10 utakmica u svim takmičenjima, a poslije poraza od Lestera (0:2) u utorak, londonski klub je osmi na tabeli Premijer lige. Mediji su zbog toga spekulisali da bi Lampard mogao da dobije otkaz i da bi mogao da ga zamijeni trener Lajpciga Julijan Nagelsman.

Kako je prenio Skaj, za posao u Čelsiju zainteresovani su i Masimilijano Alegri i Tomas Tuhel, a upitan o spekulacijama o njegovom odlasku, Lampard je rekao: "Ne slušam ih".

"Svuda ima nešto, ako želite da listate društvene mreže. Ja to ne radim. Nijesam glup, znam kakav je pritisak kada trenirate vrhunski fudbalski klub, ali ja samo radim svoj posao. To mi ništa ne znači", naveo je nekadašnji fudbaler Čelsija.

On je za vrijeme izuzetno uspješne igračke karijere u Čelsiju promijenio osam trenera, a rekao je da o tome trenutno ne razmišlja.

"Apsolutno ne, pošto je moja karijera ovde bila fantastična i uklesana je u kamenu. Kada kažem fantastična, ne veličam sebe već govorim o uspjehu i ponosan sam što sam u tome učestvovao", naveo je 42-godišnji Lampard.

"Naravno da si srećan kada pobjeđuješ. Ja sam bio srećniji u oktobru i novembru nego što sam sada. Jednostavno moram da nastavim sa poslom", dodao je on.

Lampard je naveo da mu je drago zbog podrške koju dobija od navijača.

"Kada sam preuzeo posao trenera znao sam da to može da se promijeni, neke stvari ne možete da kontrolišete. Dajem sve od sebe i to ću nastaviti da radim dok sam trener kluba. To ne mijenja moja osjećanja, gdje god da radim, dajem sve od sebe", rekao je Lampard.

On je predvodio ekipu do osmine finala Lige šampiona ove sezone, ali je od pobjede nad Lidsom 5. decembra, Čelsi je u osam utakmica pobijedio samo Vest Hem i Fulam.

Čelsi će u nedjelju igrati protiv Lutona u četvrtom kolu FA kupa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније