Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

22. 01. 2021. 22:42   >>  22:45

PREKINUT NEGATIVAN NIZ

Menhengladbah pobijedio u derbiju dvije Borusije

Fudbaleri Borusije Menhengladbah pobijedili su večeras na domaćem terenu ekipu Borusije Dortmund sa 4:2, u utakmici 18. kola Bundeslige.

U drugom minutu meča poništen je gol domaćoj ekipi koji je postigao Florijan Nojhaus, nakon prekršaja Jonasa Hofmana.

Menhengladbah je ipak poveo golom Nika Elvedija u 11. minutu poslije centaršuta iz slobodnog udarca, a gosti su preokrenuli golovima Erlinga Halanda u 22. i 28. minutu.

Do kraja prvog poluvremena domaća ekipa je izjednačila drugim golom Elvedija u 32. minutu.

U nastavku meča Menhengladbah je pobijedio golovima Remija Bensebainija u 49. minutu i Markusa Tirama u 78. minutu.

To je prva pobjeda Borusije iz Menhengladbaha protiv ekipe iz Dortmunda nakon 12 vezanih poraza, a prva od 11. aprila 2015. godine.

Na tabeli njemačke Bundeslige ekipa iz Menhengladbaha je četvrta sa 31 bodom, dok ekipa Dortmunda zauzima peto mjesto sa 29 bodova, poslije dva uzastopna poraza, odnosno posljednje tri utakmice bez pobjede.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније