Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 01. 2021. 19:21   >>  19:20

FA KUP

Arsenal predao trofej, "poker" Vest Hema, pobjede Brajtona i Šefilda

Fudbaleri Sautemptona plasirali su se u osminu finala FA kupa, pošto su danas na svom terenu pobijedili ekipu Arsenala sa 1:0.

Pobjedu domaćem timu i prolaz u narednu rundu FA kupa donio je Gabrijel autogolom u 24. minutu.

Arsenal tako neće imati priliku da brani trofej u FA kupu, koji je do sada osvajao rekordnih 14 puta.

Fudbaleri Sautemptona će u osmini finala igrati protiv Vulverhemptona.

Fudbaleri Vest Hema plasirali su se u osminu finala FA kupa, pošto su danas na svom terenu pobijedili trećeligaša Donkaster sa 4:0.

Vest Hem je poveo u drugom minutu golom Pabla Fonalsa, a prednost je udvostručio Andrij Jarmolenko u 32. minutu. Fudbaler Donkastera Endi Batler postigao je autogol u 54. minutu, a konačan rezultat postavio je Oladapo Afolajan pogotkom u 78. minutu.

Londonski klub će u osmini finala igrati protiv boljeg iz duela Mančester junajteda i Liverpula.

U osmini finala je i Brajton, koji je na svom terenu pobijedio trećeligaša Blekpul 2:1.

Premijerligaš je poveo pogotkom Iva Bisume u 27. minutu, a izjednačio je Geri Mejdin u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena. Pobjedu Brajtonu donio je Stiven Alsate u 58. minutu.

Brajton će u osmini finala igrati protiv boljeg iz duela Lestera i Brentforda.

U ostalim utakmicama šesnaestine finala Barnsli je kao domaćin pobijedio Norič sa 1:0 i igraće protiv pobjednika meča Čelsija i Lutona, dok je Bristol kao gost pobijedio Milvol sa 3:0 i protivnik će mu biti Šefild junajted, koji je kao domaćin pobijedio Plimut sa 2:1.

Svonsi se plasirao u osminu finala pobjedom na svom terenu protiv Notingema 5:1 i igraće protiv boljeg iz meča Čeltenama i Mančester sitija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније