Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 01. 2021. 17:40   >>  17:40

PELEGRINI ČOVJEK ODLUKE

Roma kroz dramu do pobjede, Fonseka odahnuo

Fudbaleri Rome pobijedili su danas na svom terenu ekipu Specije sa 4:3, u utakmici 19. kola italijanske Serije A.

Roma je upisala 11. pobjedu u domaćem šampionatu i trenutno je treća na tabeli sa 37 bodova, dok je Specija na 14. poziciji sa 18 osvojenih bodova.

Borha Majoral je u 17. minutu donio vođstvo Romi, izjednačio je Roberto Pikoli u 24. minutu, ali je domaći tim na samom početku drugog poluvremena ponovo stekao prednost.

Prvo je Majoral pogodio u 52. minutu, a potom je tri minuta kasnije mrežu Specije zatresao i Rik Karsdorp.

Specija se, međutim, nije predavala. Dijego Farijas je u 59. minutu smanjio na 3:2, da bi Danijele Verde u 90. minutu i izjednačio. Kada je izgledalo da će Roma i treće kolo zaredom ostati bez pobjede, te da će trener Paolo Fonseka dobiti otkaz, Lorenco Pelegrini je u 92. minutu pogodio za konačnih 4:3.

Fudbaleri Rome u narednom kolu Serije A dočekuju Veronu, a Specija ekipu Udinezea.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније