Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 01. 2021. 14:11   >>  16:29

NAJVAŽNIJE DA SE OPORAVE

Ibrahimović: Najteži dio je pred nama

Fudbaleri Milana doživjeli su sinoć najubjedljiviji poraz ove sezone, pošto je na San Siru slavila Atalanta rezultatom 3:0.

Ništa nije funkcionisalo dobro, smatra Zlatan Ibrahimović, a za sve je kriv visok presing Atalante, zbog kog se često osjećao izolovanim.

"Mnogo toga nije bilo kako treba. Ne želim izgovore, na svakoj utakmici moramo da idemo na rezultat, sada nijesmo uspjeli da dođemo do njega. Najvažnije je da se sada oporavimo i da sačuvamo energiju za naredni meč. Nemamo mnogo vremena za odmor. Nakon 38 utakmica izgubili smo samo dvije, mislim da to nije loše. Nažalost, pojedini igrači nam nedostaju, a nekima koji su tu nedostaje iskustvo. U prvom poluvremenu sam se osjećao jako izolovano. Kada bih dobio loptu, nijesam imao sa kim da sarađujem, možda je to posljedica Atalantinog presinga", rekao je Zlatan i nastavio:

"Ovo nijesu izgovori, radimo naporno i žrtvujemo se za tim. Jesmo jesenji šampioni u Seriji A, ali meni to ništa ne znači. Najteži dio je pred nama", istakao je Zlatan.

Milan već u utorak igra veliki derbi sa Interom u Kupu Italije, a potom ima tri lakše utakmice u Seriji A protiv Bolonje, Krotonea i Specije. Nakon toga slijedi gostovanje Crvenoj zvezdi u Ligi Evrope.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније