Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija

25. 01. 2021. 16:21   >>  16:22

"DRŽIMO SE ZAJEDNO"

Klop nakon novog poraza: Ne brinite za nas

Fudbaleri Mančester Junajteda u nedjelju su u četvrtom kolu FA kupa savladali najvećeg rivala Liverpul rezultatom 3:2 i tako produžili krizu aktuelnog šampiona Engleske.

Liverpul koji je prošle sezone “mljeo“ rivale i stigao do titule nakon 30 godina čekanja ove nije ni sijenka te ekipe. “Redsi“ su u negativnom nizu sa samo jednom pobjedom u posljednjih sedam utakmica u svim takmičenjima. U Premijer ligi zauzimaju tek četvrto mjesto sa čak šest bodova manje od lidera Mančester Junajteda, a sinoć je stigao i novi težak udarac i to od najvećeg rivala.

Liverpul je prošle sezone osvojio Premijer ligu sa 18 bodova više od drugoplasiranog Mančester sitija i čak 33 ispred junajteda na trećem mjestu.

Međutim, sada su već pet utakmica bez pobjede u Premijer ligi, a jedinu pobjedu u proteklih sedam utakmica ostvarili su u trećem kolu FA kupa protiv juniorskog tima Aston Vile, čija je seniorska ekipa bila u izolaciji zbog koronavirusa.

Liverpul je na Old Trafordu poveo golom Mohameda Salaha u 18. minutu, ali su domaći preko Mejsona Grinvuda i Markus Rašforda u 48. preokrenuli rezultat u svoju korist. “Redse“ je u igru novim pogotkom vratio Salah, da bi Bruno Fernandes u 78. minuti prelijepim udarcem iz slobodnog udarca donio trijumf Junajtedu.

“Nismo ostvarili ono što smo željeli, pa je frustrirajuće. Nismo bili na apsolutnom vrhunskom nivou, ali napravili smo puno koraka u pravom smjeru. Ne morate brinuti za nas, kao grupa zaista se držimo zajedno“, istakao je Klop.

Liverpul već u četvrtak čeka novi veliki izazova, kada će u Premijer ligi gostovati Totenhemu, koji ove sezone pod vodstvom Žozea Murinja igra veoma dobro. Klub iz Londona je na petom mjestu sa 33 boda, jednim manje od Liverpula, ali i utakmicom manje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније