Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

01. 02. 2021. 13:41 >> 13:49

SPORNI DETALJI UGOVORA

Barselona planira da tuži El Mundo

Fudbalski klub Barselona namjerava da tuži španski list El Mundo zbog nedozvoljenog objavljivanja detalja ugovora Lionela Mesija, prenio je danas BBC.

Prema El Mundu, Mesijev četvorogodišnji ugovor je vrijedio 555.237.619 eura, što znači da je godišnja plata Argentinca 123 miliona funti.

Barselona negira bilo kakvu odgovornost za objavljivanje ovog povjerljivog dokumenta.

"Fudbalski klub Barselona negira bilo kakvu odgovronost za objavljivanje detalja ugovora i preduzeće odgovarajuće pravne mjere protiv lista El Mundo za sve štetne posljedice koje proisteknu", navodi se u saopštenju Katalonaca.

Barselona smatra da se na ovaj način urušava Mesijev imidž i pruža potpunu podršku igraču.

"FK Barselona pruža potpunu podršku Lionelu Mesiju, posebno pred ovakvim pokušajima da se diskredituje odnos njega i kluba u kome je svojim radom posato najbolji fudbaler svijeta", navodi se u saopštenju.

Mesi je sa Barselonom osvojio 10 titula prvaka Španije, četiri puta Ligu šampiona i šest puta Zlatnu loptu za najboljeg igrača svijeta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније