Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 02. 2021. 14:24   >>  14:24

ZAHVALJIVAO KONTOVERZNOM HIRURGU

Procurio posljednji Maradonin video

Argentinska televizijska stanica Kronika izašla je u javnost s posljednjim videom na kojem vidimo Dijega Maradonu živog, ali u vrlo teškom stanju.

Legendarni fudbaler preminuo je 25. novembra prošle godine. Do sada se vjerovalo da je posljednji video snimljen kada je izašao iz bolnice.

Njegova iznenadna smrt potresla je mnoge, a dva mjeseca kasnije njegov hirurg i psihijatar naći će se pred sudom zbog navodnog nemara o Maradoni.

Podsjetimo, 2. novembra Maradona je primljen u bolnicu, a samo dan kasnije podvrgnut je velikoj operaciji zbog hematoma na mozgu. Svega devet dana kasnije otpušten je iz bolnice na kućnu njegu, a 25. novembra preminuo je od posljedica srčanog udara.

Nekoliko dana prije smrti Maradona je snimio videoporuku za svog doktora koji ga je operisao Leopolda Lukea, koji će se naći pred sudom zbog sumnji da nije adekvatno liječio Argentinca.

"Pao sam i lupio glavom, ali sve je u redu. Znaš da ne volim intimne trenutke, ali kada se zbližim s nekim, izađem iz svoje zone ugode. Šaljem ti poljubac, Luke", rekao je u videu koji je snimila njegova djevojka Veronika Ojeda.

Isti taj doktor na dan kada je Maradona preminuo u razgovoru sa spomenutim psihijatrom je rekao:

"Smiri se. Na putu sam prema njemu. Čini se da je debeli mrtav. Objavi da je mrtav. Čini se da je imao srčani zastoj. Nemam pojma što je napravio. Na putu sam prema njemu, idiot", rekao je Luke, te kasnije još dodao da je bio kompleksan pacijent i da su svi bili toga svjesni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније