Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

04. 02. 2021. 13:37 >> 13:36

SITI NA PLUS SEDAM

Robertson: Nijesmo kandidati za titulu

Fudbaler Liverpula Endru Robertson rekao je da njegova ekipa trenutno nije konkurent za titulu u Premijer ligi.

Šampion Engleske Liverpul je sinoć izgubio od Brajtona sa 0:1 i pretrpio drugi uzastopni poraz na Enfildu u Premijer ligi.

"Crveni" nijesu postigli gol na svom terenu u tri posljednje utakmice u ligi, prvi put poslije 37 godina. Od početka godine Liverpul je osvojio samo sedam bodova iz šest utakmica i ispao je iz FA kupa porazom od Mančester junajteda u četvrtom kolu.

"Kako stvari stoje, u ovom trenutku, nijesmo u borbi za titulu. Imamo sedam bodova zaostatka za Mančester sitijem, a oni imaju i utakmicu više. Moramo da čestitamo Brajtonu na igri. Stvarali su šanse, pritiskali nas, uradili su sve ono što smo mi željeli da radimo", rekao je Robertson, prenio je Skaj.

"Poslije dugog niza bez poraza na našem terenu, sada smo izgubili dvije utakmice. Kada ne odigraš dobro, ne postižeš rezultate. Mi smo i dalje dobar tim. Nijesmo se pretvorili u lošu ekipu", dodao je defanzivac Liverpula.

Liverpul je četvrti na tabeli sa 40 bodova, a u nedjelju će igrati protiv vodećeg Sitija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније