Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 02. 2013. 19:45 >> 19:41

I DALJE MU VJERUJU

Arsenal produžava ugovor sa Vengerom

Čelnici Arsenala ne žele da otpušte Arsena Vengera, naprotiv, blizu su odluke da mu ponude produžetak ugovora!

Posljednji trofej koji je Arsenal podigao bio je onaj u FA kupu 2005. godine. Od tada su vitrine popularnog londonskog kluba prazne.

Uoči prvog meča osmine finala Lige šampiona protiv minhenskog Bajerna, Venger je rekao da njegov tim može do titule prvaka Evrope. To je jedino takmičenje u kojem je Arsenal mogao do trofeja. 

Ali, otrežnjenje je bilo bolno. Bajern je usred Londona održao fudbalski čas ekipi Arsena Vengera i pobijedio 3:1.

Uprkos tome što osmu sezonu Arsenal neće osvojiti ništa, čelnici londonskog kluba ni ne pomišljaju na promjenu na mestu trenera. Vengerov posao je siguran, kažu u tom klubu, čak razmišljaju da mu ponude produžetak ugovora, koji ističe 2014. godine.

Venger uživa nepodijeljenu podršku glavnog akcionara Stena Krenkea i Izvršnog odbora, iako će trofeji ostati misaona imenica i ove sezone. Titula prvaka Engleske, naravno, odavno je san, a Arsenal je ove sezone ispao iz Liga kupa (od četvrtoligaša Bredforda), a potom i od Blekburna u FA kupu.


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније