Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

22. 02. 2021. 17:10 >> 17:09

ŠAMPION NA ISKUŠENJU U RIMU

Flik: Ovo su posebne utakmice za nas

Trener fudbalskog kluba Bajern iz Minhena Hansi Flik rekao je danas, pred gostovanje Laciju, da njegov tim mora biti u vrhunskoj formi u Ligi šampiona, kao i da su to posebne utakmice za njegov tim.

"Moramo biti u vrhunskoj formi u Ligi šampiona. Ovo su posebne utakmice za nas i očekujem da ćemo biti veoma motivisani", rekao je Flik na konferenciji za medije.

Fudbaleri Bajerna gostuju u utorak ekipi Lacija u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

"Imamo ideju kako želimo da igramo i to želimo da pokažemo od početka utakmice. Imam potpuno povjerenje da će moj tim to učiniti sjutra", dodao je Flik.

Trener Bajerna govorio je i o povratku Leona Gorecke na teren, nakon što je fudbaler bio zaražen korona virusom.

"Ne možete uzimati zdravo za gotovo povratak nakon takve bolesti. Nadam se da će moći da igra, kao i u Frankfurtu što je odigrao drugo poluvrijeme. Dobro utiče na našu igru", rekao je Flik.

Na pitanje novinara u kakvom je stanju Niklas Šule i da li će biti spreman da igra protiv Lacija, Flik je rekao da je Šule danas imao dan odmora, a da sjutra putuje u Rim.

"Imamo nekoliko igrača koji su povrijeđeni, Niklas Šule je jedan od njih. Danas smo mu dali dan odmora, a sjutra putuje", zaključio je Flik.

Strijelac pobjedničkog gola u prošlogodišnjem finalu Lige šampiona, Kingsli Koman rekao je da se ništa nije promijenilo od tada i da sada ima samo više samopouzdanja.

Bajern je u prethodnom periodu osvojio titulu Svjetskog klupskog prvaka, da bi zatim u dvije posljednje utakmice u prvenstvu osvojio samo jedan bod.

"Sva putovanja uoči ove utakmice su bila iscrpljujuća i imali smo malo igrača na raspolaganju. Sjutra je meč u Ligi šampiona i da ćemo sve od sebe da pobijedimo", rekao je Koman.

Meč u Rimu igra se sjutra od 21.00.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније