Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

24. 02. 2021. 11:37 >> 11:38

ZASLUŽENA POBJEDA

Tuhel: Nijesmo im dozvolili da dišu

Trener fudbalera Čelsija Tomas Tuhel rekao je da je zadovoljan igrom i ocijenio da je njegova ekipa zasluženo pobijedila Atletiko Madrid u utakmici u Ligi šampiona.

"Fantastičan rezultat, fantastičan gol. Potpuno zasluženo. Željeli smo da dominiramo na protivničkoj polovini, da ne gubimo koncentraciju, da ne griješimo i da uvijek budemo svjesni njihovih kvaliteta i brzih kontranapada", rekao je Tuhel poslije utakmice za BT Sport, prenio je Bi-Bi-Si (BBC).

Fudbaleri Čelsija pobijedili su sinoć kao gosti u Bukureštu Atletiko Madrid sa 1:0, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona, a jedini gol postigao je Olivije Žiru "makazicama" u 68. minutu.

Čelsi je imao više loptu i više udaraca ka golu, a Atletiko je meč završio bez udarca u okvir gola.

"Igrali smo veoma disciplinovano. Ovo je naporan rad, timski trud, osnova za veliku pobjedu. Znali smo na šta su spremni sa osmoricom igrača u šesnaestercu. Namjeravali smo da održavamo visok intenzitet i to smo veoma dobro radili. Nijesmo im dozvolili da dišu, ni da igraju na kontranapade. Ovaj rezultat je velika nagrada", naveo je Tuhel.

Revanš utakmica igra se 17. marta na Stamford Bridžu u Londonu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније