Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

26. 02. 2021. 13:15 >> 13:19

SLAVIJA BOLJA U OBA MEČA

Rodžers preuzeo krivicu za eliminaciju Lestera

Trener fudbalera Lestera Brendan Rodžers preuzeo je krivicu za poraz svog tima od Slavije iz Praga i eliminaciju iz Lige Evrope.

"Moja je odgovornost. Biram tim od igrača koje imam na raspolaganju i očigledno je da to nije funkcionisalo onako kako sam želio", rekao je Rodžers, prenose britanski mediji.

Fudbaleri Lestera eliminisani su sinoć iz Lige Evrope, pošto su u revanš meču šesnaestine finala izgubili od Slavije iz Praga sa 2:0. Slavija je tako prošla dalje, pošto je prvi meč završen bez pogodaka.

Lester je sinoć igrao bez povrijeđenog Džejmsa Medisona, dok je Harvi Barns prvih sat vremena proveo na klupi.

"Često smo mijenjali tim tokom sezone, jer nas muče povrede. Igrači se vraćaju iz povreda, morali smo da pronađemo način da osvježimo tim. Sve u svemu, bili su bolji od nas i zaslužili su da prođu dalje. Nijesmo bili dovoljno dobri na ova dva meča. Moramo da idemo dalje i da naučimo lekciju iz ovog poraza", rekao je Rodžers.

"Željeli smo dobar rezultat u Ligi Evrope, ali sada moramo da se fokusiramo na Premijer ligu i FA kup", dodao je trener Lestera.

Fudbaleri Lestera u nedjelju dočekuju Arsenal, u utakmici 26. kola Premijer lige.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније