Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

26. 02. 2021. 18:22 >> 18:22

NOVI PEH ZA "REDSE"

Kapiten Liverpula operisan, van terena do aprila

Kapiten fudbalera Liverpula Džordan Henderson uspješno je danas operisan zbog povrede prepona koju je zaradio na meču protiv Evertona, saopštio je šampion Engleske.

Henderson se povrijedio u prvom poluvremenu derbija protiv Evertona prošlog vikenda, nakon čega je ljekarski tim kluba odlučio da je operacija neophodna.

Klub je saopštio da će Henderson odmah započeti program rehabilitacije.

Iako nije određeno tačno vrijeme njegovog povratka na teren, izvjesno je da neće igrati do reprezentativne pauze u martu, naveo je Liverpul.

"Hendersonov oporavak će pažljivo nadgledati medicinsko osoblje kluba i njegov napredak odrediće kada će moći da nastavi s punim treninzima", naveo je Liverpul.

Ovo znači da će Liverpul bez kapitena igrati protiv Šefild junajteda, Čelsija, Fulama i Vulverhemtpona, kao i revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Lajpciga.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније