Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

01. 03. 2021. 12:53 >> 12:53

NAKON LOŠIH REZULTATA

Trener Rena podnio ostavku

Dosadašnji trener fudbalera Rena Žulijen Stefan podnio je danas ostavku nakon serije loših rezultata.

Ren je zahvalio Stefanu na svim rezultatima postignutim sa timom, koji je prošle nedjelje vezao i četvrti uzastopni poraz u svim takmičenjima.

Stefan, koji je na klupu Rena došao 2018, vodio je tim do pobjede nad Pari Sen Žermenom u finalu francuskog kupa 2019, a prošle godine i do prvog plasmana u grupnu fazu Lige šampiona.

Poslije odličnog početka sezone, Ren je u posljednjih šest utakmica osvojio samo dva boda i pao je na deveto mjesto na tabeli poslije poraza od Nice u petak.

Ren je od početka 2021. godine upisao samo jednu pobjedu.

Klub je saopštio da će tim privremeno voditi Filip Bizel, dosadašnji pomoćnik Stefanu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније