Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 03. 2021. 21:07 >> 21:06

SERIJA A

Sasuolo u nadoknadi do boda protiv Napolija

Fudbaleri Sasuoloa i Napolija odigrali su neriješeno 3:3, u 25. kolu italijanske Serije A.

Poveo je Sasuolo u 34. minutu autogolom srpskog internacionalca Nikole Maksimovića, da bi Napoli izjednačio u 38. minutu pogotkom Pjotra Zjelinskog.

Novo vođstvo Sasuolou donio je Domeniko Berardi golom iz penala u prvom minutu nadoknade poluvremena, a do izjednačenja Napoli je stigao u 72. minutu golom Đovani Di Lorenca.

Napoli je poveo u 89. minutu golom Lorenco Insinje iz penala, da bi iz penala u četvrtom minutu sudijske nadoknade Sauolo ponovo poravnao rezultat. Precizan sa bijele tačke bio je Frančesko Kaputo.

Sasuolo je osmi sa 36 bodova, dok je Napoli na petom mjestu sa 44 boda.

U narednom kolu, Sasuolo će gostovati Udinezeu, dok će Napoli dočekati Bolonju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније