Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

04. 03. 2021. 13:01   >>  13:01

VODE RAČUNA O VELŠANINU

Murinjo: Real će odlučiti o pozajmici Bejla

Trener Totenhema Žoze Murinjo rekao je danas da će Real Madrid odlučiti o tome da li će fudbaler Garet Bejl ostati još jednu sezonu na pozajmici u londonskom klubu.

Bejl je u septembru došao u Totenhem na pozajmicu iz Reala, gdje u posljednje dvije sezone gotovo da nije igrao. Zbog povreda i sporijeg povratka u formu Velšaninu nije bilo lako prvih nekoliko mjeseci po povratku u Totenhem, gdje se proslavio i odakle je kao tada najskuplji fudbaler 2013. godine otišao u Real.

Upitan da li bi želio da Bejl ostane i naredne sezone, Murinjo je rekao: "U vezi sa tim moraćete da kontaktirate vaše kolege iz Madrida, da oni pitaju (Zinedina) Zidana, pošto je Bejl fudbaler Real Madrida".

"On nije Totenhemov igrač, pa je sve u rukama Real Madrida. Njihov igrač ima godinu dana ugovora i imaju moć u svojim rukama. Ja samo imam igrača na pozajmici i pokušavam da iz njega izvučem najbolje za Totenhem. Vodimo računa o igraču na pozajmici, ali imamo i poštovanje za klub koji je pozajmio fudbalera", naveo je Murinjo, preneo je Skaj.

On je rekao i da su povrede uticale psihički na Bejla, koji je sada srećan u okruženju u kome uživa.

"Kada je fudbaler povrijeđen, to je lična stvar, vjerujem da igračima ostaju ožiljci. Mnogo puta ožiljci nijesu samo fizički, već i emotivni i potrebno je vrijeme za oporavak. Morate da budete strpljivi, mi smo se brinuli o njemu najbolje što smo mogli i tako će biti do posljednjeg dana. Sve smo mu stavili na raspolaganje, trenere, medicinski tim, nauku i verujem da na njegovo zadovoljstvo utiču i prijatelji koje ima u svlačionici", naveo je.

"On je srećan, ali nedostaje mu ona sreća u vezi sa igranjem na visokom nivou. U ovom trenutku je on tu, srećan je i nadam se da možemo dobro da upravljamo minutima, utakmicama i njegovim osjećanjima. On je odgovoran, dali smo mu tu odgovornost pošto on poznaje svoje tijelo i komunikacija je veoma dobra. Upravljamo situacijom najbolje što možemo", dodao je portugalski trener.

Murinjo je potvrdio da će Bejl večeras konkurisati za tim protiv Fulama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније