Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

06. 03. 2021. 20:46 >> 20:45

BUNDESLIGA

Bajern od 0:2 do 4:2 u Klasikeru, het-trik Levandovskog

Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobijedili su večeras poslije preokreta na svom terenu u velikom derbiju Borusiju iz Dortmunda sa 4:2, u utakmici 24. kola Bundeslige i vratili se na prvo mjesto na tabeli.

Ekipa iz Dortmunda imala je dva gola prednosti već do devetog minuta, a oba gola postigao je Erling Haland, u drugom i devetom minutu.

Šampion Njemačke izjednačio je sa dva gola Roberta Levandovskog, u 26. minutu i 44. minutu iz jedanaesterca, a vođstvo Bajernu donio je Leon Gorecka pogotkom u 88. minutu. Konačan rezultat postavio je Levandovski u 90. minutu svojim trećim golom na utakmici.

To je 12. het-trik Levandovskog u Bundesligi. Poljski napadač je prvi strijelac Bundeslige sa 31 golom, a drugi je Haland sa 19.

Bajern je ostvario 17. pobjedu u prvenstvu i vratio se na prvo mjesto na tabeli sa 55 bodova, dva više od drugoplasiranog Lajpciga.

Borusija Dortmund je pretrpjela deveti poraz i šesta je na tabeli sa 39 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније