Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

15. 03. 2021. 17:33   >>  17:33

DIVI SE PORTUGALCU

Pele čestitao Ronaldu na rekordu

Legendarni brazilski fudbaler Pele čestitao je igraču Juventusa Kristijanu Ronaldu obaranje rekorda po broju postignutih golova u zvaničnim utakmicama.

"Kakav prelijep fudbalski put. Mnogo vam se divim i volim da vas gledam na terenu, to nije tajna. Čestitam na zvaničnom obaranju mog rekorda", napisao je Pele na Instagramu uz fotografiju njega i Ronalda.

"Jedino mi je žao što ne mogu da vas zagrlim, ali ostavljam ovu fotografiju u vašu čast, s velikom naklonošću, kao simbol prijateljstva koje postoji već dugi niz godina", naveo je Pele.

Portugalac je postigao tri gola u uvodna 32 minuta jučerašnjeg meča protiv Kaljarija i tako stigao do brojke od 770 golova u zvaničnim mečevima čime je oborio rekord od 767 pogodaka Pelea.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније