Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: Mina ]

03. 04. 2021. 09:17 >> 09:17

NAKON PAUZE

Počinju utakmice 27. kola 1. CFL-a

Utakmicama 27. kola danas će, nakon dvonedjeljne pauze, biti nastavljeno takmičenje u Telekom Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi.


Vodeća Budućnost igraće u Podgorici protiv Zete, Petrovac će ugostiti Dečić, dok će se u podgoričkom naselju Stari aerodrom sastati OFK Titograd i Sutjeska.

Podgorica i Rudar biće rivali na DG areni (Prenos na TVCG2 od 12.50h), dok će u Danilovgradu igrati Iskra i plavsko Jezero.

Kolo će u 13 sati otvoriti duel na DG areni, u 15 počeće meč u Petrovcu, a sat kasnije na Starom aerodromu. Za 17 zakazan je duel u Danilovgradu, dok će u 18 sati sudija označiti početak meča na Gradskom stadionu u Podgorici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније