Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

06. 04. 2021. 11:58 >> 11:57

1/4 FINALE LIGE ŠAMPIONA

Liverpul u Madridu, "milijarderi" čekaju "milionere"

Prvi okršaji četvrtfinala Lige šampiona igraju se večeras od 21 sat u Engleskoj i Španiji. Sastaju se Mančester siti i Borusija Dortmund, odnosno Real Madrid i Liverpul.

Posebno će biti zanimljivo u duelu bivših finalista iz 2018. godine, kada je Real golovima Gareta Bejla bio bolji od "Redsa" i osvojio titulu prvaka Evrope.

S obzirom da su ove sezone razočarali u domaćem prvenstvu, nema sumnje da su igrači Liverpula silno motivisani da ostvare što je moguće bolji rezultat u prvom meču četvrtfinala protiv Real Madrida i da će šansu za prolazak u polufinale tražiti već u prvom meču.

Što se tiče forme, oba tima su u domaćem prvenstvu upisala sigurne pobjede, a posebno to važi za Liverpul koji je očitao lekciju Arsenalu u Londonu i u subotu ga pobijedio 3:0, dok je Real Madrid istog dana na svom stadionu bio bolji od Eibara 2:0 te tako na najbolji mogući način iskoristio kiks Atletiko Madrida i u finišu sezone se vratio u izuzetno neizvjesnu borbu za titulu prvaka.

Na stadionu "Etihad" Mančester siti je izraziti favorit u duelu sa Borusijom Dortmund.

"Građani" su nakon poraza od Mančester junajteda početkom marta uspio opet da veže pet pobjeda u svim takmičenjima, a prije toga su imali čak 21 uzastopnu pobjedu u svim takmičenjima i očigledno je da jedan poraz nije poremetio ekipu Pepa Gvardiole koja trenutno suvereno gazi ka novoj tituli prvaka u Engleskoj.

S druge strane, Borusija Dortmund je u teškoj situaciji nakon niza loših rezultata u Bundesligi i oni su trenutno pod veliki znak pitanja doveli i plasman u Ligu šampion naredne godine, pa im je večerašnji meč možda i posljednja šansa da svojim navijačima donesu barem malo sreće u ovoj sezoni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније