Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

11. 04. 2021. 22:35   >>  23:24

TRKA ZA ŠAMPIONA

Atletiku samo bod, remi Valensije i Sosijedada

Vodeći Atletiko Madrid je večeras remizirao na gostovanju Betisu 1:1, čime se dodatno zakuvala borba za titulu u Primeri. Nešto ranije, fudbaleri Granade pobijedili su u gostima Valjadolid sa 2:1, u 30. kolu španske La Lige.

"Kolčonerosi" imaju 67, Real Madrid 66, Barselona 65 bodova. Atletiko je otvorio golom Karaska u 5. minutu.

Izjednačenje i konačan ishod postavio je Teljo u 20. minutu. Naš Stefan Savić je odigrao cijeli meč za Atletiko.

Valjadolid je poveo  golom Fabiana Orelana iz penala u 41. minutu, da bi izjednačenje i pobjedu Granadi donijeli Horhe Molina i Kvini golovovima u 78. i 86. minutu.

Granada je zabilježila 11. pobjedu u prvenstvu i sa 39 poena zauzima devetu poziciju, dok je Valjadolid 17. sa 27 bodova.

U narednom kolu, Granada će dočekati Eibar, dok će Valjadolid gostovati Elčeu.

Fudbaleri Valensije odigrali su na svom terenu neriješeno 2:2 protiv Real Sosijedada.

Valensija je mogla da povede u 29. minutu, ali je Karlos Soler promašio jedanaesterac. Sosijedad je poslije toga, u 33. minutu poveo golom Andera Gevare, a prednost je u 45. minutu udvostručio Aleksandar Isak.

Domaći su smanjili zaostatak u 60. minutu kada je gol iz jedanaesterca postigao Danijel Vas, a izjednačio je Gabrijel Paulista u 73. minutu.

Valensija je utakmicu završila sa desetoricom, pošto je u 80. minutu drugi žuti karton dobio Maksimilijano Gomes.

Sosijedad je poslije 11. remija u ligi peti na tabeli sa 47 bodova. Valensija je 10. put odigrala neriješeno u zauzima 13. mjesto sa 34 boda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније