Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

12. 04. 2021. 16:44   >>  16:44

POPRAVITI REALIZACIJU

Kimih: Uvjeren sam da ćemo proći dalje

Fudbaler Bajerna iz Minhena Džošua Kimih rekao je danas da je uvjeren da će njegova ekipa preokrenuti rezultat protiv Pari Sen Žermane i da će se plasirati u polufinale Lige šampiona.

"Uvjeren sam da ćemo proći dalje, jer smo bolji tim. Bili smo bolji i u prvoj utakmici, ali to rezultat nažalost ne pokazuje. Ipak, vjerujem sam da ćemo preokrenuti rezultat u revanšu", rekao je 26-godišnji Kimih za sajt kluba.

Fudbaleri Bajerna izgubili su prošle nedjelje na svom terenu od PSŽ-a sa 3:2, u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, a revanš je na programu sjutra.

"Mnogo toga će zavisiti od našeg mentaliteta, ali i efikasnosti. I u prvoj utakmici smo pokazali dobar mentalitet, ali ovoga puta moramo da budemo i efikasni", rekao je Kimih.

"Tri puta su zaprijetili i postigli su tri gola. Osim toga, ne sjećam se puno prilika Parižana. Generalno, naši napadači su imali više loptu u svom posjedu i više šansi. Sada moramo da iskoristimo šanse", dodao je on.

Bajern je bio u sličnoj poziciji 2018. godine kada je u polufinalu protiv Real Madrida izgubio na svom terenu sa 2:1, ali je ispao nakon 2:2 u revanšu.

"Dobro se sjećam te utakmice u Madridu. Odigrali smo dobar meč, ali nismo bili dovoljno efikasni. Nadam se da smo izvukli pouke i da smo sazreli. Ni tada nismo bili lošiji rival u dvije utakmice, ali nismo prošli. Ovog puta smo bili bolji u prvoj utakmici, ali smo izgubili", rekao je Kimih.

"Sve je moguće, to znaju i u PSŽ-u", istakao je on.

Revanš meč četvrtfinala Lige šampiona između PSŽ-a i Bajerna igra se sjutra od 21.00.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније