Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

20. 04. 2021. 12:27 >> 12:28

OPRAVDAVA SUPERLIGU

Peres: Nešto trebalo učiniti, fudbal u lošoj situaciji

Predsjednik Real Madrida Florentino Peres rekao je da su klubovi osnivači Superlige morali da nađu rješenje za veoma lošu situaciju u kojoj se fudbal kao sport nalazi.

"Važni klubovi iz Engleske, Italije i Španije moraju da nađu rješenje za veoma lošu situaciju kroz koju fudbal prolazi. ECA kaže da smo izgubili pet milijardi, to je veoma loše. Kada nemate nikakav prihod osim televizije, najbolji način za povećanje prihoda je igranje atraktivnijih utakmica", rekao je Peres za televiziju Čiringito, prenijeli su španski mediji.

Peres je naveo da su osnivači zaključili da bi zamjena Superlige za Ligu šampiona i utakmica sredinom nedjelje mogla da ograniči gubitak prihoda.

"Nešto je trebalo učiniti. Fudbal je jedini globalni sport. A, ovih 12 klubova imaju navijače u svakom dijelu svijeta", istakao je Peres.

On je kazao da mladi ljudi više nijesu zainteresovani za fudbal.

"Publika se smanjuje i nešto je moralo da se uradi. Svi smo uništeni", izjavio je prvi čovjek Real Madrida.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније