Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 04. 2021. 22:01   >>  22:02

MEDIJI PRENOSE

Aguero blizu Barselone

Ofanzivac Mančester Sitija Serhio Aguero blizu je potpisivanja dvogodišnjeg ugovora sa Barselonom predstojećeg ljeta, prenio je argentinski TyC Sports.

U martu je objavljeno da Siti neće produžiti ugovor sa svojom legendom, tako da će Aguero bez obeštećenja moći da pronađe novi angažman.

Prema navodima, Barselona je više zainteresovana za jednogodišnji ugovor sa Aguerom, koji je i dobar prijatelj Lea Mesija, a za usluge sjajnog napadača zainteresovan je i Juventus, prenosi Sport klub.

Aguero (32) je čalan Sitija od 2011. godine, kada je „Građane“ pojačao došavši iz Atletiko Madrida, za koji je nastupao od 2006. godine. Za Siti je na 384 utakmice postigao 257 golova.

Prethodno je igrao za argentinski Independijente. Za reprezentaciju Argentine odigrao je 97 utakmica i postigao 41 gol.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније