Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92 ]

23. 04. 2021. 10:10 >> 10:21
1

NIJE JOŠ KRAJ

Za izlaz iz Superlige penali 300 miliona eura?

Presjednik Real Madrida Florentino Peres inicijator Evropske Superlige sa Juventusovim Andreom Anjelijem, nije precizirao koliko će klubovi koji su se povukli iz njegovog projekta mogli da plate penale. Ipak, španski "Vazpopuli" otkriva da će svi klubovi koji izađu iz ESL morati da plate čak 300 miliona eura.

Isti izvor navodi da svi klubovi koji su najavili izlaz iz ESL – Čelsi, Arsenal, Totenhem, Liverpul, Mančester siti, Mančester junajted, Atletiko Madrid, Inter i Milan nijesu zvanično povukli taj potez.

Razlog tome je što svi oni moraju da plate 300 miliona eura, prema sporazumu koji su potpisali za ulaz u ESL.

To je otprilike novac koji bi svi klubovi dobili samo za učešće u tom takmičenju od američkog investicionog fonda Dži-Pi Morgan.

Izgleda da je u cijeloj priči još sve daleko od nekog kraja, jer bi ovi penali bili prejak udarac za klubove koji su se predomislili.

Za sada su na "braniku" lige Real, Juventus i Barselona.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније