Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

23. 04. 2021. 12:49 >> 12:50

GLAVNI FINANSIJERI

Banka JPMorgan kaže da je loše procijenila projekat Superlige

Američka banka Džej Pi Morgan (JPMorgan) priznala je danas da je "očigledno loše procijenila" fudbalski projekat Superlige Evrope, koji je željela da finansira ali koji se brzo pretvorio u fijasko.

"Očigledno je da smo loše procijenili kako će ta operacija biti shvaćena u svijetu fudbala u širem smislu i o uticaju koji bi imala u budućnosti. Iz toga ćemo izvući lekcije", rekao je portparol banke JPMorgan.

Superligu je napustilo 10 od 12 ekipa osnivača, a u ligi su ostala još samo dva španska tima, Barselona i Real Madrid.

Svih šest engleskih klubova, Mančester siti, Čelsi, Mančester junajted, Liverpul, Arsenal i Totenhem napustili su ligu u utorak, da bi dan kasnije isto uradila tri italijanska kluba, Inter, Milan i Juventus, kao i španski Atletiko Madrid.

Predsjednik Superlige Florenitno Peres izjavio je da ideja o ligi "nije mrtva već je u stanju pripravnosti".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније