Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 04. 2021. 14:26   >>  14:26

ŠOFRANAC I MILAČIĆ

Ideja o Superligi se brzo raspršila

Ideja o fudbalskoj Superligi se raspršila brzo, jer su čelnike klubova koji su je inicirali razoružale najavljene sankcije UEFE, kaže sportski novinar Nebojša Šofranac.

"Cijela situacija je zapravo slika sadašnjeg svijeta. Bogati i moćni su toliko osilili da ih niko ne interesuje, jedina njihova briga su novac i moć i nema mjesta za sentimentalnost, za uvažavanje i sreću drugih. Iz tog stanja su se pokrenuli i fudbalski moćnici, ali su zaboravili da ljudi vole fudbal, jer je on potreba duše i da neće tako lako da im to prođe", rekao je u Jutarnjem programu fudbalski stručnjak Brano Milačić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније