Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

25. 04. 2021. 14:14 >> 14:14

PIOLI SAOPŠTIO

Ibrahimović propušta utakmicu protiv Lacija

Trener Milana Stefano Pioli rekao je danas da će fudbaler Zlatan Ibrahimović propustiti predstojeću utakmicu sa Lacijom u Seriji A i nagovijestio da bi u timu mogao da ga zamijeni Mario Mandžukić.

"On se osjeća bolje, ali nije spreman za sjutra, može da se vrati u ekipu za narednu utakmicu protiv Beneventa. U napadu mogu da igraju Mandžukić ili Leao. Mario se dobro osjeća i može da nam pomogne u protivničkom šesnaestercu", rekao je Pioli, prenijeli su italijanski mediji.

Fudbaleri Milana u ponedjeljak od 20.45 u Rimu igraju protiv Lacija.

Ibrahimović je propustio i prethodnu utakmicu protiv Sasuola u srijedu, a u timu nije bilo ni Tea Ernandesa.

"Teo se osjeća bolje, juče je djelimično trenirao sa ekipom i mogao bi da bude na raspolaganju ako danas bude obavio cijeli trening u grupi", dodao je trener milanskog tima.

Poslije 32 kola u Seriji A, Milan je drugi na tabeli sa 66 bodova i ima 10 bodova zaostatka za vodećim Interom, ali i bod više od Atalante i Juventusa na trećem i četvrtom mjestu. Napoli je peti sa 63 boda, a Lacio na šestom mjestu ima 58.

"Ove 32 utakmice pokazale su da smo jači od svake ekipe, izuzev Intera. Mi smo se jedini suprotstavili crno-plavima. Imamo cilj, nijesmo imali sreću nego smo na ovoj poziciji jer smo to zaslužili. Ne smijemo misliti o neuspehu u borbi za plasman u Ligu šampiona, dokazali smo da smo jaki, ali moramo tako da nastavimo do kraja", rekao je Pioli.

"Oni koji ne završe među prve četiri ekipe biće razočarani. Utakmice protiv direktnih rivala sada vrijede dvostruko. Utakmica protiv Lacija je važna za obje ekipe. Lacio je jak, igrali su ove sezone u Ligi šampiona, već smo ih pobijedili, ali naše utakmice su uvijek izjednačene", dodao je on.

Pioli je rekao da ekipa ne smije da se plaši izazova.

"Ako bježite, strah će vas pratiti. Naš moto je - ako želiš, možeš. Ostalo su samo izgovori. Mislili smo da će 75 bodova biti minimum za plasman u Ligu šampiona. Ima ekipa koji mogu da pobjeđuju u serijama, ali za sada moramo da se koncentrišemo samo na svaku narednu utakmicu", naveo je Pioli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније