Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

26. 04. 2021. 16:09 >> 16:10

ZIDAN

"Perez zna moj stav, razmišljamo samo o polufinalu LŠ"

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan rekao je danas da nema potrebu da javno brani predsjednika kluba Florentina Pereza zbog formiranja Superlige, uz ocjenu da predsjednik zna njegov stav o toj temi.

"Predsjednik zna šta mi je u srcu i šta mislim o tome, a mi smo ovdje da se spremamo za sjutrašnju utakmicu", rekao je Zidan, a prenio Skaj sport.

Fudbaleri Reala sjutra od 21.00 dočekuju ekipu Čelsija, u prvom meču polufinala Lige šampiona.

Real je uz Barselonu ostao jedini klub, koji još uvek nije napustio novoformiranu Superligu Evrope, a Perez je ujedno i prvi čovjek tog takmičenja.

"Nije da nijesmo zainteresovani za ostale stvari, samo nije trenutak da razgovaramo o tome. Igraćemo polufinale Lige šampiona i to je sve o čemu želimo da razmišljamo", dodao je Zidan.

Vijest o Superligi saopštena je u nedjelju, 18. aprila, da bi već dva dana kasnije klubovi osnivači počeli da je napuštaju, a među prvim engleskim klubovima.

Prethodnih dana Perez je saopštio da bi projekat Superlige mogao da se "oživi".

"Mi na to ne utičemo, biće puno razgovora, i ja samo iznosim svoje mišljenje. Želim da vidim Real Madrid u sljedećoj Ligi šampiona i to je to", rekao je Zidan.

Vezni igrač Reala, Eden Azar oporavio se od povrede butine i nakon šest nedjelja pauze biće spreman za sjutrašnji meč.

"U prošlom meču prvenstva je igrao 20 minuta i osjećao se prilično dobro", rekao je Zidan.

Real je u prošlom meču španske lige odigrao 0:0 sa ekipom Betisa, pa se i dalje nalazi na drugom mjestu Primere sa dva boda manje od Atletika.

Čelsi je za vikend na gostovanju savladao Vest Hem sa 1:0, u direktnom duelu za mesto koje vodi u Ligu šampiona, pa se sada nalazi na četvrtom mjestu Premijer lige sa 58 bodova, tri više od petog Vest Hema, i četiri više od šestog Liverpula.

Meč između Reala i Čelsija igra se sjutra na stadionu "Alfredo di Stefano", od 21.00.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније