Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

03. 05. 2021. 12:37 >> 12:37

NAJBOLJA SEZONA U KARIJERI

Lukaku želi da ostane u Interu

Fudbaler Intera Romelu Lukaku rekao je da se nada da će ostati u klubu, poslije, kako je naveo, najbolje sezone u karijeri u kojoj je osvojio šampionsku titulu u Seriji A.

Inter je u nedjelju osvojio titulu nakon što je njegov najbliži pratilac Atalanta odigrala neriješeno 1:1 protiv Sasuola. To je prva šampionska titula za Inter od sezone 2009/2010.

Britanski mediji su prethodnih nedjelja spekulisali da bi Lukaku mogao da se vrati u Premijer ligu, ali belgijski napadač želi da ostane u milanskom klubu i bori se za trofeje.

"Prošla godina je bila dobra, ali ova sezona je najbolja u mojoj karijeri. Divno je i nadam se da ću ovako nastaviti, želim svima da zahvalim, zaista sam srećan. Srećan sam zbog svih navijača Intera širom svijeta, zbog ekipe, zaposlenih u klubu, predsjednika. Ovo je divna sezona i zaista sam ponosan što igram za Inter", rekao je Lukaku za Skaj Italija.

Lukaku je jedan od najzaslužnijih za dobre rezultate Intera, on je u 41 utakmici u svim takmičenjima postigao 27 golova, od čega 21 u prvenstvu i drugi je strijelac Serije A iza Kristijana Ronalda iz Juventusa koji je postigao šest golova više.

Za Lukakua su zainteresovani Mančester siti i Čelsi, ali on ima još tri godine ugovora sa Interom. On je iz Mančester junajteda 2019. godine prešao na San Siro i od tada je u dobroj formi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније