Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 05. 2021. 22:22 >> 22:21

MEDIJI PRENOSE

Barselonin biser mora na novu operaciju koljena

Fudbaler Barselone Ansu Fati biće operisan po drugi put kako bi se oporavio od povrede lijevog koljena, prenijeli su španski mediji.

Fati će novu operaciju imati u četvrtak, a povredu je zadobio u meču španske Primere protiv Betisa, 7. novembra prošle godine.

U ovoj sezoni 18-godišnji napadač odigrao je samo sedam mečeva u prvenstvu, u kojima je postigao četiri gola.

Ukoliko operacija prođe dobro, Fati bi trebalo da bude odsutan sa terena još dva mjeseca, ali bi bio spreman za novu sezonu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније