Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

10. 05. 2021. 15:25 >> 15:25

JUVE NEMA OPCIJA

Pirlo ostaje u Juventusu do kraja sezone

Trener Juventusa Andrea Pirlo ostaće u tom fudbalskom klubu do kraja sezone, prenijeli su danas italijanski mediji.

Pirlo je preuzeo ekipu prošlog ljeta, kada je zamijenio Mauricija Sarija i to mu je prvi trenerski posao. Crno-bijeli nijesu ove sezone ostvarili očekivane rezultate, nijesu odbranili titulu u Seriji A i u završnici prvenstva bore se za plasman u Ligu šampiona.

Fudbal Italija prenio je da će se čelnici Juvenutsa danas sastati i razgovarati o Pirlu, ali da će mu dozvoliti da završi sezonu, pošto klub nema mnogo opcija, ali i zbog gustog rasporeda.

Juventus će u srijedu igrati protiv Sasuola, a već poslije tri dana igraća protiv novog šampiona Intera. Crno-bijeli će zatim igrati protiv Atalante u finalu Kupa 19. maja, a u posljednjem kolu u prvenstvu protiv Bolonje 23. maja.

Juventus je trenutno peti na tabeli Serije A, koje vodi u Ligu Evropa i zaostaje bod za Napolijem na četvrtom mjestu, posljednjem koje vodi u Ligu šampiona.

Torinska ekipa je u nedjelju izgubio od Milana sa 0:3, poslije čega su roso-neri treći na tabeli sa tri boda više.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније