Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 05. 2021. 11:06 >> 11:07

SOLŠER

"Pojačanje ako želimo da pariramo Sitiju "

Trener fudbalera Mančester junajteda Ole Gunar Solšer rekao je da njegova mora da se pojača kako bi parirala Mančester sitiju, koji je ove sezone osvojio titulu u Premijer ligi.

Siti je sinoć osvojio sedmu šampionsku titulu u istoriji kluba pošto je njegov najbliži pratilac Mančester junajted na Old Trafordu izgubio od Lestera sa 1:2. To je peta titula šampiona Premijer lige za Siti, a treća u posljednje četiri sezone.

"Čestitam Mančester sitiju na osvojenoj tituli, zasluženo su šampioni. Oni su nazvani, sa pravom, jednim od najboljih timova koji su bili u Premijer ligi, pokazali su gdje je ljestvica. Tu mi želimo da budemo. Mi još nismo tamo, oni su postavili ljestvicu, a na nama je da napravimo sljedeći korak. To je dug proces, a mi znamo šta želimo da uradimo", rekao je Solšer.

On je naveo da drugo mjesto nije pozicija koju želi Mančester junajted, ali da je njegova ekipa u posljednjih 10, 12 dana, otežala posao Sitiju.

"Moramo da budemo dovoljno veliki da im čestitamo. Ne smeta mi to da uradim, ali znamo da želimo da budemo tamo i to je sljedeći korak koji moramo da napravimo. Nadam se da sljedeće sezone to možemo da uradimo kao ekipa i kao klub. Ako želimo da im pariramo, naravno, moramo da pojačamo našu ekipu", rekao je Solšer za BT Sport.

Junajted je drugi na tabeli sa 10 bodova zaostatka za Sitijem, a trećeplasirani Lester ima 66 bodova.

Lester je sinoć pobijedio na Old Trafordu prvi put od 1998. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније