Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

12. 05. 2021. 22:52 >> 22:54

ZAHVALNOST ZA PODRŠKU

Ajaks istopio šampionski pehar i napravio zvjezdice za navijače

Fudbalski klub Ajaks istopio je pehar koji je dobio za osvajanje šampionske titule i napravio srebrne zvjezdice, koje će poslati vlasnicima sezonskih ulaznica kojima je bio zabranjen ulazak na stadion zbog pandemije korona virusa.

Ajaks je tri kola prije kraja osvojio šampionsku titulu u Holandiji, a titulu je posvetio navijačima, kojima je na ovaj način želio da se oduži za podršku, saopšteno je danas iz holandskog kluba. Vlasnici sezonskih ulaznica, njih 42.000, dobiće na kućne adrese po jednu srebrnu zvezdicu tešku 3,45 grama.

"Poslije turbulentne godine, želimo da osiguramo da naši navijači osjećaju da su i oni dio titule", rekao je izvršni direktor Ajaksa, legendarni golman Edvin van der Sar.

Slogan projekta je: "Komad pobjede. Komad istorije. Komad Ajaksa".

"Kada smo rekli: 'Ova titula je za vas', objašnjavali smo da smo to uradili za navijače. Međutim, dijeljenje trofeja je krajnji dokaz da to zaista i jesmo učinili za njih", naveo je Van Der Sar.

Ajaks je saopštio da je od Fudbalskog saveza Holandije za trofejnu salu dobio i drugi srebrni tanjir, koji se dodjeljuje šampionu.

Ajaks je ove sezone od 34 prvenstvene utakmice, 30 odigrao pred praznim stadionom.

Klub iz Amsterdama je ove sezone osvojio i Kup Holandije.

Na njegovom stadionu "Johan Krojf" ovog ljeta odigraće se i četiri utakmice Evropskog prvenstva, koje počinje 11. juna.

Osim reprezentacije Holandije, u Grupi C su još Ukrajina, Austrija i Sjeverna Makedonija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније