Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta

12. 05. 2021. 22:29   >>  22:29

UEFA

Lahoz sudi finale LŠ između Čelsija i Sitija

Španski fudbalski sudija Antonio Mateu Lahoz sudiće finalni meč Lige šampiona u kojem se 29. maja sastaju ekipe Čelsija i Mančester sitija, saopštila je danas Evropska fudbalska unija (Uefa).

Lahoz je 2018. godine u četvrtfinalom meču Lige šampiona između Liverpula i Mančester sitija isključio trenera Sitija Pepa Gvardiolu zbog neslaganja oko poništenog gola.

On je ove sezone sudio šest mečeva u Ligi šampiona.

Finalni meč trebalo je da se igra u Istanbulu, ali je zbog stavljanja Turske na "crvenu listu" od strane vlade Velike Britanije, Uefa odlučila da promijeni mjesto odigravanja finala.

Turska je na "crvenu listu" stavljena zbog pogoršane situacije vezane za pandemiju korona virusa.

Vođeni su pregovori o održvanju meča na stadionu Vembli, ali su ti pregovori zaustavljeni i sada se kao najvjerovatniji domaćin finala pominje portugalski grad Porto.

Finale Lige Evrope između Mančester junajteda i Viljareala sudiće francuski arbitar Klemen Tupan.

Taj meč odigraće se 26. maja u Gdanjsku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније