Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

17. 05. 2021. 17:18 >> 17:18

PEH ZA NJEMCE

Ter Štegen propušta EP zbog operacije koljena

Golman fudbalske reprezentacije Njemačke Mark-Andre ter Štegen saopštio je danas da će zbog operacije koljena propustiti predstojeće Evropsko prvenstvo.

"Odlučio sam zajedno sa medicinskim timom Barselone da ću ići na dodatnu operaciju koljena. Žao mi je što ću ovog ljeta propustiti Evropsko prvenstvo. Po prvi put nakon mnogo godina, navijaću kod kuće za svoju zemlju, nadam se da ćemo pobijediti", napisao je njemački golman na svom Instagram nalogu.

Njemačka će na Evropskom prvenstvu igrati u Grupi F, sa selekcijama Francuske, Portugala i Mađarske.

Ter Štegen je juče igrao za ekipu Barselone u meču 37. kola Primere protiv Selte, a njegov tim je porazom (1:2) ostao bez šanse da osvoji titulu prvaka Španije.

Od 2012. godine odigrao je 25 utakmica za selekciju Njemačke, najviše je nastupao na prijateljskim mečevima, a jedino veliko svjetsko takmičenje na kojem je igrao je Kup konfederacija 2017. godine, kada je njegova selekcija osvojila titulu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније