Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 05. 2021. 20:45 >> 21:06

MEČ ISTINE SA LESTEROM

Tuhel: Sve je u našim rukama

Trener fudbalera Čelsija Tomas Tuhel rekao je danas da je njegova ekipa kriva što se nalazi u neizvjesnoj borbi za plasman u Ligu šampiona naredne sezone, ali da vjeruje da će ostvariti cilj i biti među prva četiri kluba na tabeli.

Čelsi u utorak dočekuje Lester u pretposljednjoj utakmici u Premijer ligi i pobjedom bi mogao da preuzme treće mjesto na tabeli.

Prve četiri ekipe plasiraće se u Ligu šampiona sledeće sezone, mjesto su obezbijedili šampion Mančester siti i Mančester junajted, Lester je trenutno treći sa 66 bodova, Čelsi ima 64, a petoplasirani Liverpul 63.

Čelsi u sjutrašnju utakmicu ulazi poslije dva vezana poraza, od Lestera u finalu FA kupa (0:1) i Arsenala u prvenstvu (0:1).

"Korak unazad bila je utakmica sa Arsenalom. Naša je krivica što je ponovo postalo tijesno. Ostavili smo otvorena vrata, a Liverpul je to iskoristio. Oni to rade, imaju jak tim. Mi smo uložili veliki napor da ih prestignemo. To smo uradili i moramo biti svjesni šta smo sve do sada napravili. Ali, želimo da završimo posao", rekao je Tuhel, prenio je Skaj.

"Imamo sreće što je sve u našim rukama i što ne moramo da gledamo rezultate drugih utakmica", dodao je trener londonske ekipe.

On je rekao da se "žestoko bori" da vrati zamajac i samopouzdanje ekipi i da su razlike između pobjede i poraza male.

"Lako je imati samopouzdanje kada pobjeđujete, ali niko ne treba da se plaši ove situacije. Ako budemo pokazali istu igru kao u finalu, isti rad i energiju, ako popravimo detalje, moći ćemo da pobjeđujemo. Svjesni smo da su nam potrebni zamajac i sreća za rezultate", naveo je.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније