Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Izvor: B92

22. 05. 2021. 19:23 >> 19:24
1

KRITIKOVAO BELGIJANCA

Mijatović: Azar da zapamti ko ga plaća

Predrag Mijatović, živa legenda Real Madrida, često zna i da kritikuje, pa se sada okomio na jednog od najzvučnijih igrača – Edena Azara.

Azar je plaćenih 100 miliona Čelsiju, ali je više bio u ambulantama zbog povreda nego na terenu, a uz to je primjetan i višak kilograma.

Na sve to insistira da u lošem stanju igra za Belgiju na EURO.

"Majko moja... Uznemirujuće je da neće igrati u utakmici koja odlučuje o cijeloj sezoni. On i dalje misli da je EURO s Belgijom bitniji od La Lige. Neka zapamti ko ga plaća. To je Real Madrid", rekao je Mijatović za Kadena Ser.

Puno se govori i o statusu trenera Zinedina Zidana i da bi mogao da ode.

"Zidan ja odradio sjajan posao i ko god dođe umjesto njega imaće jako težak posao, ali ja bih ipak volio da ostane pa da ga i sljedeće godine gledamo na klupi Reala", rekao je Mijatović, konstatujući da je Real imao dobru sezonu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније