Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Izvor: Sport klub

31. 05. 2021. 12:51 >> 12:52

ČELSI ŽELI TIM ZA TITULU

Tuhel želi Lukakua

Romelu Lukaku je prva želja Tomasa Tuhela u narednom prelaznom roku. Strateg Čelsija, poslije titule u Ligi šampiona, želi da formira tim sposoban da dođe do titule u Premijer ligi.

Belgijski reprezentativac iza sebe ima sjajnu sezonu. Najzaslužniji je što je Inter prekinuo devetogodišnu dominaciju Juventusa i osvojio pehar u Seriji A. Postigao je 24 gola i imao devet asistencija u italijanskom šampionatu.

U tim iz Milana je stigao 2019. godine za 74 miliona funti i Inter će učiniti sve da ga zadrži uprkos jako teškoj finansijskoj situaciji. Ako budu morali prvo će prodati Ašrafa Hakimija i Lautara Martineza, kako bi zadržali Belgijanca.

Sada je na potezu Čelsi. Ostaje da se vidi koliko su spremni da izdvoje novca za Lukakua, koji je član tima iz Londona već bio u periodu od 2011. do 2014. godine. Međutim, tada je odigrao samo deset utakmica za Plavce bez gola. Bio je i na pozajmiciama u VBA i Evertonu.

„Želimo da napadnemo Premijer ligu. Imamo mlad tim, ali moramo da se pojačamo. Svi će nas sada gledati drugim očima kao šampione Evrope. Postavili smo velike ciljeve i uradićemo sve da ih ispunimo“, rekao je Tomas Tuhel.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније