Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 06. 2021. 16:42 >> 16:43

RADULOVIĆ PRED IZRAEL

Nećemo igrati prijateljsku utakmicu, već kao za bodove

Fudbalska reprezentacija Crne Gore sjutra u Podgorici dočekuje Izrael u prijateljskom meču, sa željom da ovo okupljanje završi pobjedom. Selektor "sokola" Miodrag Radulović kazao je da će pristup njegove ekipe biti kao da se igra za bodove.

"Želimo sliično izdanje kao protiv BiH. Bitno je da u pozitivnom ambijentu završimo ovaj dio, jer su nam važne sve utakmice. Imali smo specifičan start zajedničkog posla , odmah smo ušli u takmičenje. Imao sam ideju kako Crna Gora treba da izgleda. Sada imamo malo više vremena. Znao sam da ovi momci mogu da se prilagode raznim sistemima, a to su pokazali i protiv BiH. Probaćemo sjutra još neke igrače, ali nećemo igrati prijateljsku, već kao za bodove", kazao je Radulović na današnjoj konferenciji.

Sead Hakšbanović se vratio u Švedsku, dok će u kombinaciji biti Igor Vujačić. To , ipak, ne remeti plan Radulovića, koji je najavio da će tim igrati u formaciji koja je bila na Grbavici.

"Ostaće formacija 3-5-2. Fali nam 14 igrača, a Hakšabanović se vratio u Švedsku. Moramo da imamo što više fudbalera. Vujačić se oporavio i biće u kombinacij. Izrael je ozbiljna ekipa - Zahavi igra u PSV, Solomon u Šahtjoru...Spremamo se ozbiljno za ozbiljnog rivala.", kazao je Radulović.

On je još jednom prokomentarisao remi sa Bosancima.

"Mnogo je bitno da se pobjeđuje. Mislim da odavno nismo igrali meč sa toliko šansi. Biće taj segment bolji kada se vrate Jovetić, Đurđević i Mugoša. Momci su imali pravi pristup , to je odlično. Vjerujem da će rezultat biti bolji sjutra, da ćemo iskoristiti šanse koje stvorimo. Atmosfera u ekipi je sjajna. To je velika stvar", kazao je selektor.

Fatos Bećiraj će biti glavna uzdanica u napadu.

"Za svaku utakmicu se spremamo isto. Pokušaćemo da odigramo što bolje, ali rezultat je bitan. Ako ostvarimo dobar rezultat bićemo motivisaniji za septembar. Za nas nema prijateljskih utakmica", poručio je Bećiraj.

Bećiraj je ponovio koliko mu znači igranje za „sokole“.

"Čast mi je da igram za Crnu Goru, mnogo mi znači. Od 2009. sam tu , jednu ili dvije utakmice sam propustio. Tu sam da pomognem kada god budem potreban. Na svakoj utakmici sam davao 120 odsto. Nekad je bilo bolje, nekad lošije, ali svakom se ponosim", iskren je Bećiraj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније