Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 06. 2021. 22:35   >>  23:35 1

PRIJATELJSKI MEČ

Izrael slavio pod Goricom

Fudbaleri Crne Gore poraženi su od Izraela pod Goricom 3:1, u prijateljskom meču.

Crna Gora je u prvom dijelu zaprijetila dva puta i obje prilike viđene su u prvih 15 minuta. oba šputa glavni akter bio je Jovović.

u 3. minutu je šutirao pored gola nakon duplog pasa sa Miloševićem, da bi nedugo zatim takođe bio zamalo neprecizan nakon pasa Marušića.

Gosti su uzvratili preko Zahavija i Maledea, ali se rezultat nije mijenjao.

U nastavku mnogo bolja igra Izreala. Dragojević je sačuvao "sokole" u 53. minutu , sjajnom intervencijom nakon šuta Zahavija glavom sa pet,šest metara.

Ipak, bio je nemoćan dva puta u razmaku od 67. do 69. minuta. Prvo je Zahavi izbjegao ofsajd zamku i lako poslao loptu u mrežu, da bi Solomon pogodio sa desetak metara, nakon što su gosti u tri pasa izigrali našu odbranu.

Crna Gora je reagovala u finišu, Simić je u 80. minutu izborio penal, koji je u gol pretvorio Bećiraj, ali do kraja su gosti postigli još jedan gol.

Kinde je sa 20 metara matirao Dragojevića i stavio tačku na meč.

Crnogorski fudbaleri prije tri dana u Sarajevu igrali su sa Bosnom i Hercegovinom 0:0.

Izabranicima selektora Miodraga Radulovića dueli sa BIH i Izraelom u sklopu su priprema za nastavak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Crnogorski fudbaleri nakon tri odigrana kola upisali su pobjede protiv Letonije 2:1 i Gibraltara 4:1 i poraz od Norveške 1:0.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније