Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Mina

12. 06. 2021. 09:59   >>  10:00

FSCG

Fudbaleri sezonu startuju 24. jula

Sezona 2021/22 u Telekom Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi počeće 24. jula, a drugoligaškog takmičenja 15. avgusta, odlučeno je na sjednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza.

Na sjednici je usvojen i predlog Propozicija Telekom Prve lige koje definišu promjenu pravila za igrače mlađe od 21 godine.

Od naredne sezone klubovi će imati obavezu da tokom cijelog meča na terenu imaju jednog igrača mlađeg od 21 godinu na dan odigravanja utakmice i jednog igrača rođenog 2000. godine ili kasnije.

Na sjednici IO je "odata zahvalnost klubovima na ulaganju maksimalnih napora da se u teškim uslovima pandemije COVID-19 odigraju sve zakazane utakmice, a takmičenja završe u planiranim terminima".

"Na današnjoj sjednici Izvršni odbor uvažio zahtjeve više klubova za ulaganje u infrastrukturu, što će značajno poboljšati ambijent u kojima treniraju i odigravaju utakmice", saopšteno je sa sjednice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније