Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

17. 06. 2021. 17:50 >> 17:50

KRAJ JEDNE ERE

Ramos: Odlazak iz Reala najteži trenutak u životu

Španski fudbaler Serhio Ramos potvrdio je danas da napušta ekipu Reala iz Madrida, uz ocjenu da je ovo najteži trenutak u njegovom životu.

"Došao je trenutak, jedan od najtežih u mom životu. Nikada nismo spremni da se oprostimo od Real Madrida", rekao je dosadašnji kapitet madridskog kluba na oproštajnoj konferenciji za medije.

Ramos je u Realu igrao od 2005. godine, kada je kao 19-godišnjak došao iz Sevilje.

Za klub je odigrao 671 utakmicu, postigao je 101 gol i osvojio 22 titule, uključujući četiri Lige šampiona (2014, 2016, 2017. i 2018. godine).

"Navijači su me podržavali u dobrim i lošim trenucima. Nije kraj, već samo odlazak, jer ću se prije ili kasnije vratiti u Real. Sjajna stranica mog života se zatvara, ali otvara se nova, puna snova i izazova", dodao je Ramos.

Predsjednik Reala, Florentino Peres rekao je da je "ovo težak dan, jer odlazi jedna od legedni kluba".

Ramos još uvijek nije otkrio gdje će nastaviti karijeru, a prema navodima španskih medija klub mu je ponudio produženje ugovora na godinu dana uz smanjenje plate od 10 odsto, dok je on tražio dvogodišnji ugovor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније