Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ PG Biro ]

18. 06. 2021. 17:57 >> 17:57

VUKOVIĆ UPRILIČIO PRIJEM

FK Budućnost istinski simbol i ponos Podgorice

Fudbalski klub Budućnost”u ovoj sezoni osvojio je duplu krunu, postavljeni su novi rekordi, ispisana je istorija u godini kada je klub proslavio 96. rođendan. Tim povodom, gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković upriličio je prijem za upravu, stručni štab i igrače FK Budućnost i čestitao na izvanrednim rezultatima.

Vuković je izuzetno ponosan na dosadašnji uspjeh FK Budućnost, posebno na sve veći broj talentovane djece koji su uveliko članovi seniorskog tima.

“Najuspješnija sezona je za nama, ali kao što sam kazao više od rezultata koji su evidentni, Budućnost je apsolutno dominantna u nacionalnim okvirima, nas u gradskoj upravi raduje i ono što se dešava iza scene, u reorganizaciji kluba i unapređenju poslovanja tog sistema u svim segmentima, unapređenju rada fudbalske škole i proizvodnje fubalskih talenata, o čemu svjedoči sastav ekipe i da posle dugo vremena imamo igrače nacionalnog A tima. Vrlo smo ponosni na ono što je FK Budućnost učinio tokom ove godine i zahvalni predsjedniku Mijaču koji je u potpunosti posvećen svojim obavezama obezbjedio sve neophodne uslove igračima i stručnom štabu”, istakao je Vuković i podsjetio da je FK Budućnost sinonim za Podgoricu te da se nada evropskom plasmanu.

“Fudbalski klub Budućnost nije bilo kakav sportski klub, on je sinonim za Podgoricu i volio bih da uvijek na svakom mjestu budu svjesni te činjenice, a mi ćemo biti tu da pomognemo u maksimalnoj mjeri, kako bi klub možda već naredne sedmice napravio korak dalje u Evropu”, zaključio je Vuković.

Predsjednik FK Budućnost Veselin Mijač zahvalio je Glavnom gradu na dosadašnjoj podršci i izrazio uvjerenje da će FK Budućnost nastaviti da niže uspjehe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније